Ik ben hardloper.

Nieuwe hardlooparmband voor de iPhone

TuneBelt AB82
TuneBelt AB82

Als ik ga hardlopen heb ik mijn iPhone bij me. Meestal niet voor de muziekfunctie. Ik zorg er voor dat ik altijd een telefoon bij me heb als ik alleen het bos in ga om hard te lopen. Je weet tenslotte maar nooit.

Daarnaast is het mooie van de iPhone dat hij voorzien is van GPS en bijbehorend kaartmateriaal. Ik wil nog wel eens nieuwe paden uitproberen onderweg en soms weet ik dan niet meer precies waar ik ben. Met name dán is GPS weer erg handig.

 

Het probleem was echter dat ik nog niet écht een manier had gevonden om de iPhone prettig mee te nemen.

Ik had eerder al eens een stukje geschreven over een goede en geschikte sportarmband voor mijn iPhone, maar als enige aandachtspuntje daarbij gegeven dat de armband zelf niet elastisch was. Hierdoor had de armband de neiging om langzaam naar beneden te schuiven. Vooral tijdens langere duurlopen begon ik mij hier aardig aan te ergeren. Ook merkte ik dat ik onder mijn oksel een schrale plek kreeg door het schuren van de sluiting tijdens het lopen. Hij voldeed dus prima, maar het werd tijd voor een comfortabeler uitvoering.

Dankzij de mannen van iPodhoes.nl heb ik nu een sportarmband voor de iPhone die echt goed bevalt. Het gaat om de TuneBelt AB82.

 

Ik heb hem al een tijdje, maar ik wilde hem nu eerst even goed uitproberen voordat ik mijn mening over deze sportarmband zou geven. Het grote voordeel is dat de armband zelf ook elastisch is en dus zo strak kan worden aangetrokken als je zelf wilt. Hij blijft daarbij goed op zijn plaats zitten, zonder dat de sportarmband gaat knellen. Ook het gebruikte materiaal is soepeler waardoor ik geen schuurplekken of irritatieplekken onder mijn oksel krijg. Ook niet tijdens de langere lopen en bij veel zweten.

 

Wat mij betreft dus een zeer goede sportarmband voor de iPhone, die op alle vlakken goed scoort.


Heb je zelf geen iPhone, maar ben je wel op zoek naar een goede sportarmband, kijk dan ook eens op de website van iPodhoes.nl. Het moet wel gek zijn als je het daar niet kunt vinden. De levering is betrouwbaar, goed en snel. Ik heb tot nu toe alleen maar positieve ervaringen met iPodhoes.


Commentaar schrijven

Commentaren: 21

 • #1

  Hems Zwier (zondag, 16 mei 2010 19:30)

  Ik ben heb de band net besteld. Ben heel benieuwd. Zal je mijn gebryuikersreview geven;-)

 • #2

  Michael Jong (zondag, 16 mei 2010 22:02)


  Ik heb dezelfde band besteld en de oortelefoon houders (budfits). Kan ik tenminste de oortjes van Apple gebruiken voor het hardlopen omdat ze niet meer uit mijn oor vallen.

  Jullie gaan het horen.
  Gr. Mike

 • #3

  Gerard (maandag, 17 mei 2010 00:06)

  Gewoon een topper. Heb hem bij diverse duurlopen en tijdens de marathon gedragen. Een aanrader dus

 • #4

  John (maandag, 17 mei 2010 15:16)

  Weet niet hoe dicht dit hoesje is, maar pas op met vocht en condens.
  Na mijn Londen marathon had mijn iPhone het begeven. )-:
  Ik doe er nu een plastic zakje omheen.

 • #5

  Ronald (maandag, 17 mei 2010 15:59)

  mooi ding die hoes, nu nog iPhone :)

 • #6

  Michael (donderdag, 20 mei 2010 11:55)


  Ben erg tevreden. De budfits sluiten bij mij goed om de oren. Dopjes vallen nu niet uit mijn oor. Heb er ook geen last van (ook kwestie van wennen) Tasje zit idd goed om de arm en gaat niet glijden. Perfect. Bij veel vocht zou ik er idd wel een plastic diepvrieszakje omheen doen.

  Maar ben dus erg tevreden over de producten. Cker gezien de prijs - kwaliteit verhouding. Daarbij ook erg te spreken over de klantvriendelijkheid.

  Gr. Mike

 • #7

  Huib (donderdag, 23 september 2010 08:24)

  Hoe zit het met bescherming tegen regen.
  Zit er een extra scherm op de armband waar je de Iphone achter moet schuiven?

 • #8

  John Patrick (maandag, 04 oktober 2010 10:48)

  Heeft iemand ervaring met de TuneBelt AB82 en een Samsung Galaxy S?

 • #9

  Daniel (vrijdag, 18 maart 2011 14:10)

  heb de ab83 gehaald voor mijn galaxy s,
  echt een top ding! past er precies in, dus voor john patrick, je moet de 83 versie hebben:)

 • #10

  Pascal (woensdag, 18 mei 2011 15:32)

  Heeft er iemand ervaring met de Tunebelt AB82 en een HTC Desire ??

 • #11

  Roel (vrijdag, 20 mei 2011 10:45)

  Heb net de AB83 besteld voor Desire S, zal volgende week laten weten of dit goed is.

 • #12

  Mike (vrijdag, 19 augustus 2011 13:24)

  Vorige week de AB83 bij hardloopaanbiedingen.nl besteld dag daarna in huis en zit helemaal top!

 • #13

  jos (vrijdag, 06 april 2012 21:05)

  Heb net de TunBeltAB82 besteld ben benieuwd. Ik zal de ervaring delen.

 • #14

  Barbara (donderdag, 17 mei 2012 14:25)

  Iemand ervaring met de AB82 of AB83 in combi met Blackberry Torch 9800??

 • #15

  alex (donderdag, 21 juni 2012 20:44)

  kun je hem ook om je pols dragen?
  is het klittenband daarvoor goed geplaatst
  al eerder een andere band geprobeerd maar kon alleen om bovenarm omdat het klittenband niet plakte als je hem om de pols droeg

 • #16

  bwhdgwdvhe (vrijdag, 16 november 2012 20:09)

  en als het gaat regenen

 • #17

  Jordy Brink (zaterdag, 04 mei 2013 14:23)

  ik heb een paar dagen de Tunebelt gekocht voor de iphone 5 dankzij jou aad! dank u! het loopt geweldig!!
  zeer tevreden! :-D

 • #18

  Aad (dinsdag, 14 mei 2013 19:10)

  Hij is niet waterdicht, dus doe een plastic zakje om je iPhone als het regent. Wil je weten welke TuneBelt geschikt is voor jouw smartphone, stuur dan een berichtje naar de mannen van iPodhoes.nl of bel ze even, dan weet je direct welke jij moet hebben. Er is voor elke smartphone een TuneBelt!

 • #19

  Riesh (donderdag, 24 oktober 2013 21:14)

  Heeft er iemand ervaring met de AB86 en de Wii?
  Moet daar ook n zakje omheen als t regent?

 • #20

  Bertil (zondag, 09 maart 2014 14:32)

  net een AB83 armband besteld voor mijn samsung sgs2

 • #21

  Mart (woensdag, 09 april 2014 18:47)

  Mooie band inderdaad. Ik had hem thuis en moest hem weer terug sturen omdat ik krachttraining en hardlopen combineer. Hierdoor is mijn biceps omtrek meer dan 47 cm en pas de band dus niet. Had gehoopt op een verlengstuk, maar datvis er niet.

 • loading